info@start-line.nl 085 060 2106

Over ons

Ben jij op zoek naar een professionele rijschool omdat je binnenkort je rijbewijs wilt halen? Verkeersschool Start-Line is een CBR erkend rijschool. Bij ons staat het goede contact met de leerling en de kwaliteit van de rijopleiding centraal.

Bij ons krijg je niet alleen begeleiding voor het halen van je rijbewijs. We geven de leerlingen ook zelfverzekerdheid, zodat je zonder enige problemen en angst deel kan nemen aan het drukke verkeer in Den Haag, Delft, Zoetermeer of omstreken.

Rijles in omgeving Den Haag

Rijsschool Start-Line is actief in Den Haag en omstreken. Zo kun je bij ons lessen in de omgeving van Delft, Westland en Zoetermeer. Wij komen je met de lesauto bij jou thuis ophalen en na de rijles mag je weer naar huis toe rijden, zodat je niet hoeft te reizen voor je rijles. Woon je in de omgeving van Den Haag, Delft, Westland en Zoetermeer? Meld je dan aan voor een gratis proefles en haal je rijbewijs bij verkeersschool Start-Line.

Rijbewijs halen in de omgeving van: Den Haag, Delft, Westland en Zoetermeer

Team

Het team van Startline verkeersschool bestaat uit goede, gemotiveerde en bovenal ervaren instructeurs. Samen helpen we jaarlijks meer dan 80 leerlingen in Den Haag en omstreken aan hun rijbewijs.

Ons team van rij-instructeurs staat voor je klaar met een vriendelijke begeleiding naar het behalen van uw rijbewijs. Wij zorgen voor de beste rijomstadigheden zodat je op jouw eigen tempo kunt leren rijden.

Ons team blijft op de hoogte van alle recente ontwikkelingen op het gebied van rijlessen door het volgen van diverse trainingen. Zo blijf je gewaarborgd van de best mogelijke service.

Jarenlang ervaring

Verkeersschool Start-Line is opgericht door dhr. Sahin. Sinds die tijd hebben velen hun rijbewijs gehaald in Den Haag en omgeving bij rijschool Start-Line.

Om meer leerlingen te kunnen helpen is het team later uitgebreid en werken er nu meerdere vaste instructeurs. Bij verkeersschool Start-Line werken op dit moment zowel mannelijke als vrouwelijke instructeurs die klaar staan om jou een goede rijvaardigheid aan te leren.

Rijschool Start-Line